Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 апреля
Загрузить еще

Відкритий лист трудового колективу Спеціалізованого підприємства «Голографія» щодо лобіювання бізнес-інтересів ТОВ «Київголографія»

Відкритий лист трудового колективу Спеціалізованого підприємства «Голографія» щодо лобіювання бізнес-інтересів ТОВ «Київголографія»

 Пану Кудрявцеву В.В.,

заступнику генерального прокурора України

Пану Дієсперову В.В.,

генерал-майору податкової міліції 

Вих.: № 757/8     липень «16», 2010 р.

Вельмишановні Вікторе Вікторовичу та Валерію Валентиновичу!

Трудовий колектив Спе­ці­алізованого під­приєм­ства «Голографія» звертається до вас з проханням роз’яснити інформацію про причет­ність вас як державних осіб до ко-мерційної фірми - ТОВ «Київголографія». Зо­крема, як стало відомо трудовому колективу СП «Голографія», ви на державному рівні здійснюєте протекціоністську політику ко­мер­цій­них інтересів «Київ­голографії». Одночасно з цим ви, використовуючи своє службове становище, знищуєте бізнес компаній, що в багато разів перевершують по технологіям «Київголографію», яка ство­рена на складах продуктового магазину в Києві по вул. Прирічна, 11а (див. фото №1).

В зв’язку з цим у нас виникає дуже багато запитань:

- Чи можете ви пояснити, чому  протягом останніх років ви, пане Кудрявцев, особисто зу­стрі­чаєтесь у при­мі­щен­ні Генеральної прокуратури України з директором ТОВ «Київголографія» Світланою Гончарук, а також з одним з учасників цієї фірми та начебто вашим особистим другом Євгенієм Долгопятом (він же Фельдшеров)?

- Чи можете ви від­повісти, по якій кри­мі­нальній спра­ві проходять вказані особи, які показання і з якою частотою вони надають прокуратурі, хто саме виписує їм пропуск у приміщення Генпрокуратури?

- Поясніть також наявну у нас інформацію про те, що ви чините тиск на державних службовців з метою передачі фірмі «Київ­голографія» державних замовлень на виготовлення голографічних захисних елементів? І це в той час, коли вказана фірма не має реальних виробничих потужностей і навіть не спроможна продемонструвати документи про те, звідки у неї з’явилось так зване устаткування, яке «Київгологра­фія» декларує під виглядом начебто існуючих виробничих лі­ній.

- Чи маєте ви причетність до нової акції заступника міністра аграрної політики Ігоря Якубовича по ло­бію­ван­ню інтересів «Київголографії» для впровадження голограм на всі бланки суворої звітності системи Мінагрополітики? 

У нас також є запитання до пана Дієсперова. 

- Як ви можете пояснити ваші зустрічі в 2006 р., коли ви були начальником Головного управління податкової міліції ДПАУ, з директором «Київголографії» Світланою Гончарук? На фотографіях (див. фото №2, №3) ви з нею навіть люб'язно ці­луєтеся.

- Як ви поясните той факт, що ваша дружина Заворицька Валентина Васи­лів­на раптом стала співзасновником ТОВ «Київ­голографія»? (див. довідку Держ­комстату). 

- Звідки вона дізналась про існування фірми «Київ­голографія» і чому вирішила купити долю в цій фірмі? Розкажіть, з яких доходів була куплена ця доля?

Трудовий колектив наголошує, що всі ці дії відбувались в той час, коли ви, панове, активно порушували кримінальні справи проти керівників Спеціалізованого під­приємства «Гологра­фія» - світового лідера голографічної галузі, співзасновником якого виступає Національна академія наук України. Зважаючи на це, доводимо до вашого відома, що на одному з останніх виїзних засідань президії НАН України, що відбулось в СП «Голографія», президент академії Борис Патон сказав: 

«Я был здесь 10 лет тому назад, когда создавалось Специализированное предприятие «Голография». Уже тогда было видно, насколько это действительно наукоемкое производство, насколько это высокие технологии. СП «Голография» сегодня представляет собой действительно грандиозное предприятие, в которое вложена целая гамма самых современных технологий, которые необходимы компании не для того, чтобы хвастаться наличием критических технологий, а для того, чтобы выпускать продукцию.

Хочу подчеркнуть, что СП «Голография», зарабатывая деньги, тратит их на совершенствование и развитие своего предприятия, своих работ, своих разработок, а не на «проедание». На всех нас огромное впечатление произвело, что компания действительно не «проедает», а создает новое и двигается вперед. И, наконец, у компании - «золотые» кадры. 

И разработки предприятия, то действующее оборудование (а не просто опытные образцы), которое в ряде случаев по производительности, качеству, надежности превосходит заграничные аналоги, говорит об очень многом. О том, на каком высоком уровне работает компания. Мы хотим работать с предприятием. Многие в НАН Украины привыкли говорить о так называемой невостребованности науки. Так вот как раз в «Голографии» наука востребована и необходима. Мы должны работать вместе и побеждать вместе». (Опубліковано на сайті ін­формаційного агентства «Наш Продукт» www.ianp. com.ua). 

Трудовий колектив Спе­ціалізованого під­приєм­ства «Голографія» також цікавить: 

- Як ви можете пояснити ваш зв'язок, пане Дієсперов, з колишнім, як стверджують ЗМІ (в «Україні кри­мінальній»), кри­мі­наль­ним авторитетом Львом Миримським, який, за наявною інформацією, змушує чиновників ло­бію­вати біз­нес-інтереси «Київголографії»? (Опубліковано в інтернет-виданні «Багнет» www.bagnet.org).

Якщо цим зверненням, особисто вам, пане заступнику генерального прокурора, та особисто вам, пане генерал-майоре податкової міліції, було нанесено образу, то ми готові від імені трудового колективу СП «Голографія» вступити з вами у відкриті телевізійні дебати. Якщо, на вашу думку, в даному відкритому листі була викладена неправдива інформація і ви зможете це довести в ході публічних теледебатів, ми також публічно, від імені трудового колективу, вибачимось перед вами. 

В свою чергу трудовому колективу, крім заданих вище запитань, буде дуже цікаво дізнатися на відкритих теледебатах:

1. Яким чином за допомогою не­працюючого обладнання, відсутності поставок сировини для виробництва голографічних елементів через митницю України на адресу «Київголографії» ця фірма раптом виробляє ці самі голографічні елементи?

2. А чи не завозяться ці голограми із-за кордону під виглядом других товарів? А ми маємо відомості, що саме так все і відбувається. (Опубліковано в інтернет-виданні «Багнет» www.bagnet.org). 

3. Чи можете ви продемонструвати громадськості повний цикл виробництва голографічних елементів на «Київголографії»?

4. Чому ви наполягаєте на впровадженні уніфікованої голограми для бланків суворої звітності системи Мі­ні­стер­ства аграрної політики та виступаєте проти використання широкого спектру голографічних захисних елементів? Це що - єдина голограма, яку здатна виробити «Київголографія»? Чи мова знову йде про сірі схеми поставок голограм із-за кордону? (Опубліковано в інтернет-виданні «Багнет» www.bagnet.org).

5. Чи можете ви офіційно опублікувати кіль­кість від­відувань Світланою Гончарук та Єв­генієм Долгопятом (Фельд­шеровим) при­мі­щен­ня Генеральної прокуратури України й причини, з яких вони відвідували Генеральну прокуратуру?

З щирою повагою, трудовий колектив Спеціалізованого підприємства «Голографія».

Зустріч Валерія Дієсперова і Світлани Гончарук у 2006 році.