Завантажити ще

Із цим звуком прокидається моя країна, - Берінчик увімкнув сирену на пресконференції у США

Із цим звуком прокидається моя країна, - Берінчик увімкнув сирену на пресконференції у США
Фото: champion.com.ua

Український боксер Денис Берінчик на пресконференції у США перед боєм з Емануелем Наваррете увімкнув звук сирени. Про це пише Tribuna.com.

- З цим звуком прокидається моя країна, живе понад два роки - кожного дня, кожну секунду. Цей звук означає, що Росія забирає чиєсь життя або щось руйнує - кожного дня, багато разів. Проте наші захисники продовжують день за днем, хвилину за хвилиною робити свою справу. Тому, перш за все, я хочу подякувати українським воїнам, бо завдяки їм я зміг підготуватися та прибути до вас. Також я хочу подякувати своїй команді за гігантську роботу, яку зробили ми разом, щоб бути готовими до поєдинку. Наостанок я хочу звернутися до всього світу, до всіх, хто нас бачить і чує - stand with Ukraine, - сказав Берінчик.

  • Бій за вакантний титул WBO у легкій вазі між Бернічиком та мексиканським боксером Наваррете пройде у ніч на 19 травня у Сан-Дієго.
  • Берінчик вийшов на бій у Вроцлаві з сокирою, а пішов із 18-ю перемогою.
  • У грудні 2022 року на бій із французом сенегальського походження Іваном Менді Берінчик вийшов  у формі спецпідрозділу ГУР МО "Кракен". Його супроводжував чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик.

Новини по темі: сирена Денис Беринчик Бокс